Om os

Virksomheden GS Handling Systems blev grundlagt i forbindelse med udviklingen af GS210, som er et udviklingsprojekt støttet af såvel Innovationsfonden som Væksthus Syddanmark.

Resultatet, GS210, bygger på den viden, erfaring og indsigt, som Green Steel ApS har opbygget gennem mange år i branchen, mens det samtidig er skabt under rammer, som har sikret en innovativ, værdiskabende og pragmatisk løsning, som vil give virksomheder, der arbejder med drejebænke og har bearbejdningscentre til metal, hurtigt afkast af investeringen.

Ligesom i vores søstervirksomhed, så bygger GS Handling Systems på den personlige og troværdige rådgivning af vores kunder og samarbejdspartnere, konkurrencedygtige priser og vilkår, samt ikke mindst en høj kvalitet i vores ydelser.

GS210 leveres som en ”plug and play” løsning til din produktion. Maskinen er umiddelbart klar til brug ved leveringen, men kan tilpasses og implementeres i produktionen på forskellig vis afhængigt af behov og fysiske rammer.

GS Handling Systems forhandler GS210 gennem maskinforhandlere og direkte. Vores dygtige konsulenter og montører kommer gerne ud i din virksomhed og sikrer, at løsningen dels passer til jeres behov og dels, bliver implementeret optimalt fra begyndelsen.

Innovativ og servicemindet organisation

GS Handling Systems er en innovativ og servicemindet organisation, som rådgiver, konstruerer, producerer, forhandler, monterer og servicerer GS Handling Systems materiel til håndtering af spåner i den spåntagende industri. Samarbejdet med vores kunder bygger på høj kvalitet, rettidig levering og konkurrencedygtige priser og vilkår.

Bag GS Handling Systems står to veletablerede industrielle aktører med betydelig erfaring fra den danske metalindustri: RM Holding af 1997 ApS og Green Steel ApS

GS Handling Systems – gennemtænkte løsninger skaber værdi.

Øget produktivitet

Neddeling af metalspåner betyder færre stop i produktionen, mere effektiv håndtering, og øget værdi af metalspånerne.

Finansiering

En investering i GS210 betaler sig hurtigt hjem. Vi tilbyder attraktive finansieringsmuligheder og leasing af GS210.

Kunderne siger

Læs om de konkrete erfaringer fra VOLA og Hydra-Grene, som begge har spånknusere i deres produktion.

Kontakt os